MagnesiMed – med noggrant utvalda magnesiumkällor

Kosttillskottet MagnesiMed innehåller noggrant utvalda magnesiumkällor för ett optimalt upptag, och kan ge dig effektiv hjälp mot lättare kramper och oroliga ben. Samtidigt bidrar magnesium till att du upprätthåller en bra muskelfunktion.

Dessutom innehåller MagnesiMed ingredienser som stödjer nervsystemets normala funktion och en sund blodcirkulation, så att alla stora muskelgrupper, fungerar som de ska.

Magnesium – «mirakelmineralet» 

Magnesium är ett av kroppens viktigaste mineraler och omtalas som «mirakelmineralet» eftersom det bidrar till många livsviktiga funktioner i kroppen.

Magnesium är involverad i minst 325 olika enzymfunktioner och biologiska funktioner i din kropp, inkluderat energiproduktion, muskelsammandragningar och sömn.

MagnesiMed innehåller noggrant utvalda magnesiumkällor, som tas extra bra upp i kroppen, och kan ge dig effektiv hjälp mot lättare kramper och oroliga ben. ”Mirakelmineralet” har emellertid många viktiga funktioner och är bland annat viktigt för kroppens muskelfunktion.

För dig som önskar lätta ben och en bra blodcirkulation

Förutom magnesium är MagnesiMed också berikad med vitamin C, B3, B6, Bioperine®, furubarksextrakt och trollhassel. Detta är ingredienser som stödjer nervsystemets normala funktion och en sund blodcirkulation, så att alla stora muskelgrupper, fungerar som de ska.

Vitamin C är ett vattenlösligt vitamin som har betydelse för flera av kroppens funktioner, och då speciellt för uppbyggnad och underhåll av kroppens stödjevävnad.

Tillsammans med vitamin C, understödjer furubark blodkärlens funktioner. En bra blodcirkulation säkerställer syretillförseln till musklerna, så att de kan fungera optimalt.

Trollhassel har under århundraden använts som nyttoväxt för olika besvär. Växten innehåller flera typer flavonoider, som kan ha en god effekt på tunga ben och bidra till en normal blodcirkulation.

Dessutom innehåller MagnesiMed Bioperine® – ett patenterat extrakt av svartpeppar som ökar kroppens förmåga att ta upp verkningsämnen.

Få MagnesiMed i gåva nu

Besväras du också av kramper och oroliga ben? Prova magnesiumtillskottet MagnesiMed – för dig som önskar mer ut av livet.

Just nu får du hela 30 dagars förbrukning i gåva. Beställ nu och få förpackningen levererad direkt hem i din brevlåda!

Innehåll – MagnesiMed

  • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

    Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

    Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

    Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.