«Nu sover jag hela natten och vaknar utvilad»

Kristina Hök hade fått sin nattsömn störd under många år på grund av upprepande muskelkramper i benen.

När det var som värst sov hon bara 2-4 timmar per natt.

– Ända sedan början av 90-talet har jag besvärats av lättare kramper i benen på natten och när jag vilar, säger Kristina.

Men nu har hon hittat en lösning som fungerar för henne, det var en kollega som rekommenderade henne att prova ett magnesiumtillskott.

Kristina har nu använt MagnesiMed en tid och hon berättar att kramperna är borta och att hon nu sover bra hela nätterna igenom.

– Jag kan inte säga hur tacksam jag är för MagnesiMed, säger Kristina.

  • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

    Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

    Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

    Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.