Många vuxna får i sig för lite magnesium

Nyare forskning visar att många vuxna inte får i sig tillräckligt med magnesium. Detta är ett av de viktigaste mineraler kroppen behöver för att fungera, och som vi måste få i oss via kosten.

Hälften av alla över 50 år kommer någon gång att uppleva ”oroliga” ben, speciellt på natten. Har du lätt för att få muskelkramper i benen, trög mage, oroliga ben eller sömnproblem, då har du kanske för lite magnesium i kosten.

Magnesium varje dag

Hälsomyndigheterna rekommenderar ett dagligt intag av magnesium på 280 milligram för kvinnor och 350 milligram för män.

När det gäller barn, så rekommenderar hälsomyndigheterna mellan 80 till 280 milligram per dag, beroende på barnets ålder – de yngsta behöver minst.

Få tillräckligt med magnesium med MagnesiMed

Magnesium produceras inte i kroppen, utan måste tillföras via kosten. Det finns lite magnesium i många livsmedel, som bland annat fullkorn, spenat, nötter och mandlar, men det det finns inte något livsmedel som enskilt täcker vårt behov i en för övrigt varierad kosthållning.

Därför kan det vara klokt att komplettera med ett kosttillskott. Tar du två kapslar MagnesiMed varje dag, garanterar du att du får i dig tillräckligt med magnesium.

Prova MagnesiMed nu

Prova magnesiumtillskottet MagnesiMed nu du också – för dig som önskar mer ut av livet. Just nu får du hela 30 dagars förbrukning i gåva. Beställ nu och få paketet levererat direkt hem i din brevlåda!

  • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

    Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

    Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

    Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.