«MagnesiMed har bidragit till att jag inte längre har lättare muskelkramper i benen»

Bjørn Frotvedt från Horten i Norge är farfar, pensionär och abonnent på MagnesiMed. – Nu har jag inte längre kramper i benen, säger han.

Han tackade ja till att prova MagnesiMed eftersom det lät som ett kosttillskott som han kunde ha nytta av. Kosttillskottet MagnesiMed innehåller noggrant utvalda magnesiumkällor som tas extra bra upp i kroppen och kan ge effektiv hjälp mot lättare muskelkramper och oroliga ben.

– Jag är en aktiv pensionär, men efter att ha varit i rörelse har jag slitit med lättare kramper i benen. Speciellt illa var det efter löpning, säger han.

Bjørn har levt ett aktivt liv och han har även en bakgrund som fotbollsdomare. Han är fortfarande aktiv i miljön, även om han dömer mindre i dag än tidigare.

– Efter löpning kunde det verkligen hugga till i benen, säger Bjørn. Men nu, efter att ha använt MagnesiMed en tid, har jag faktiskt inte haft några kramper alls. Jag har ingen annan förklaring än att det är MagnesiMed som har hjälpt.

– Jag kommer definitivt att fortsätta med det, så att jag kan upprätthålla en aktiv vardag med de aktiviteter som intresserar mig, avslutar Bjørn Frotvedt.

  • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

    Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

    Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

    Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.