«Med MagnesiMed får jag en produkt som verkligen fungerar!»

För Trond Sørdal är träning och en sund kosthållning viktigt. Han tar MagnesiMed från NaturaMed Pharma dagligen för att stödja musklerna i en aktiv vardag.

– Att ta hand om hälsan har varit viktigt för mig hela livet, och kosttillskott sätter pricken över i:et, säger Trond Sørdal, bosatt i Trondheim, Norge och mångårig abonnent på norskproducerade kosttillskott från NaturaMed Pharma.

Litar på MagnesiMed

En av produkterna han har använt i åratal är MagnesiMed – en kombinationsprodukt med ingredienser för rörlighet och muskler.

MagnesiMed innehåller bland annat magnesium, som bidrar till en normal muskelfunktion, och vitamin C, som bidrar till en normal kollagenbildning, och har betydelse för skelettets normala funktion.

– Detta är definitivt ett kosttillskott jag rekommenderar till alla som upplever «tunga» ben– speciellt efter aktivitet. Magnesium är otroligt bra för just detta, säger Trond fylld av entusiasm.

Nöjd kund

Träning är viktigt för honom, och menar att kosttillskott är en viktig och bidragande orsak till att han håller sig rörlig och i form.

– Med MagnesiMed får jag en produkt som verkligen fungerar, poängterar han och döljer inte att han är en väldigt nöjd kund som kommer att fortsätta som abonnent hos NaturaMed Pharma i många år framöver.

  • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

    Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

    Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

    Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.