Bli kvitt lättare kramper och oroliga ben

Besväras du från och till av lättare kramper, krypningar och oroliga ben?

Både kvinnor och män kommer någon gång under livet uppleva krypningar, kramper och rastlösa ben. Detta kan vara både irriterande och för många så pass illa att det går ut över både sömn, livskvalitet och humör.

Faktiskt kommer hälften av alla över 50 år uppleva «oroliga» ben – speciellt på natten.

Utvalda magnesiumkällor för optimalt upptag 

Får du ofta muskelkramper i benen, trög mage, lätt huvudvärk, oroliga ben eller sömnproblem, då har du kanske för lite magnesium i kroppen. Då är det bra att veta att det finns hjälp att få.

Kosttillskottet MagnesiMed är baserat på magnesiumkällor som tas extra bra upp i kroppen, samt är även berikat med vitamin C, B3, B6, BioPerine®, furubarkextrakt och trollhassel.

Detta är ingredienser som stödjer nervsystemets normala funktion och en sund blodcirkulation, så att alla stora muskelgrupper, fungerar som de ska.

Prova MagnesiMed med magnesium nu

Besväras du av benkramper och oroliga ben? Prova magnesiumtillskottet MagnesiMed nu du också – för dig som önskar mer ut av livet.

Just nu får du hela 30 dagars förbrukning i gåva. Beställ nu och få paketet levererat direkt hem i din brevlåda!

  • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

    Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

    Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

    Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.