Kundberättelser

Så blev Marte av med sina muskelbesvär

Visste du att magnesium är en av de viktigaste mineraler din kropp behöver, men att många människor får alldeles för lite av det? Marte Lehne Brandt (36) valde för flera….

Läs hela historien
MagnesiMed

«Därför tar jag MagnesiMed varje dag»

Anneli Kallinkoski (65) har använt MagnesiMed sedan 2017 och är mycket nöjd med sitt kosttillskott. Anneli säger att hon var bekant med mineralet magnesium och dess effekter på kroppen redan….

Läs hela historien
MagnesiMed-kund

«MagnesiMed har bidragit till att jag inte längre har lättare muskelkramper i benen»

Bjørn Frotvedt från Horten i Norge är farfar, pensionär och abonnent på MagnesiMed. – Nu har jag inte längre kramper i benen, säger han. Han tackade ja till att prova….

Läs hela historien
MagnesiMed-kund

«Nu sover jag hela natten och vaknar utvilad»

Kristina Hök hade fått sin nattsömn störd under många år på grund av upprepande muskelkramper i benen. När det var som värst sov hon bara 2-4 timmar per natt. –….

Läs hela historien

«Med MagnesiMed får jag en produkt som verkligen fungerar!»

För Trond Sørdal är träning och en sund kosthållning viktigt. Han tar MagnesiMed från NaturaMed Pharma dagligen för att stödja musklerna i en aktiv vardag. – Att ta hand om….

Läs hela historien
 • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

  Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

  Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

  Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 25 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag - Fredag: 08.00-17.00
  Web levererat av SynsDu AS
  Til toppen

  Søk på telefonnummer

  Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.