«Därför tar jag MagnesiMed varje dag»

Anneli Kallinkoski (65) har använt MagnesiMed sedan 2017 och är mycket nöjd med sitt kosttillskott.

Anneli säger att hon var bekant med mineralet magnesium och dess effekter på kroppen redan innan hon beställde MagnesiMed. – Det var lätt att beställa när jag visste att det fungerar, säger hon.

– När jag tar MagnesiMed försvinner småkramperna i benen. Jag har märkt skillnaden i de perioder när jag inte har använt produkten, då har kramperna kommit tillbaka. Det är ett tydligt tecken på att MagnesiMed fungerar när jag tar det regelbundet och varje dag, säger hon.

65-åringen beskriver sig själv som en aktiv pensionär, hon arbetar bland annat som volontär i en lokal kyrka och tillbringar mycket tid med sina barnbarn.

Anneli har abonnerat på flera produkter från NaturaMed Pharma under många år, och hon är särskilt nöjd med flexibiliteten när hon är i kontakt med kundservice.

– Det är lätt att skjuta upp nästa leveranser via telefon eller e-post. På den senaste tiden har jag också beställt produkter via NaturaMed Pharma:s webbsidor och det har varit väldigt enkelt och smidigt, säger hon.

  • Specialerbjudande! Få 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva för 0 kr!*

    Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning av MagnesiMed för 0 kr + porto 49 kr. Tillsammans med välkomstpaketet får jag också en överraskningsgåva. Som abonnent får jag regelbundna försändelser varannan månad för endast 349 kr + porto 49 kr, totalt 398 kr, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstpaketet. Det enda jag måste betala är returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll och till personer över 18 år. Kosttillskottet MagnesiMed produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

    Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis. Läs villkoren här

    Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kundupplysningar lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.